Γνωρίστε τα πάντα για μας

Εκπαιδευτικός Διαδραστικός Πολυχώρος
LOGO_FINAL_352X352

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

‘Αλλος… τρόπος έκφρασης!
Κάθε επίσκεψη στο χώρο μπορεί να είναι μοναδική για το κάθε παιδί, γιατί του δίνει τη δυνατότητα να απασχοληθεί με δραστηριότητες της αρεσκείας του αλλά να εξερευνήσει και νέες, που συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη και τη καλλιέργεια σώματος και πνεύματος με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

-DSCN4980-600

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο Παιδότροπος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, φτιαγμένη με αγάπη και φροντίδα από πολύτεκνους γονείς με ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση και την εκπαίδευση των παιδιών. Ένας χώρος δραστηριοτήτων έχει φιλοτεχνηθεί από τους μικρούς μας φίλους και αγκαλιάστηκε από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του καλύπτοντας αρχικά τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση.

Τα παιδικά πάρτυ δεν σταματούν, η διασκέδαση και οι δραστηριότητες γεμίζουν γέλιο και χαρά τους μικρούς μας πρωταγωνιστές ενώ η ομάδα του σεφ μας Γιώργου Παππά απογειώνει τους ουρανίσκους μικρών και μεγάλων. Όλα τα προϊόντα των μενού μας παρασκευάζονται με υγιεινό τρόπο στο χώρο μας με τα πιο αγνά υλικά και την προσωπική μας φροντίδα.

Χαλάρωση και επιτήρηση
Οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα είτε να συμμετάσχουν μαζί τους είτε να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος επιτρέπει τη παρακολούθηση αλλά και την άμεση πρόσβαση στους χώρους δραστηριοτήτων. Κι όταν απαιτείται χρόνος για χαλάρωση ή για επαγγελματικά ραντεβού

θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.
Ο Παιδότροπος αναλαμβάνει υπεύθυνα την επιτήρηση των παιδιών σας ενώ εσείς έχετε πρόσβαση στο all day coffee bar “Rock Avenue” ή στο μεζεδοπωλείο “Λίρα 100” στο ισόγειο του κτιρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Start typing and press Enter to search